Continuïteit

Productieprocessen zijn maximaal gebaat bij CONTINUÏTEIT.

Continuïteit ontstaat wanneer onze EU-People uitzendkrachten langere tijd, steeds flexibel, aan uw bedrijfsprocessen deelnemen. Of het nu een assembleur, een kwaliteitsmedewerker, heftruckchauffeur, spuitgieter, kok, orderpicker, machinebediende, inpakker of verpakker is.

Het geldt voor iedere functie. Met de inzet van onze specifiek voor u geselecteerde flexkrachten gaat het een stuk sneller.

Wij bieden u desgewenst hands-on ondersteuning en kosteloos advies om de continuïteit verder te vergroten, zie onze bedrijfsfilm op de hiernaast op de pallet.

Uw voordeel

Om u te garanderen dat onze flexkrachten langdurig voor u inzetbaar zijn wij een voorbeeldige werkgever voor onze flexibel inzetbare medewerkers. Wekelijkse, tijdige en volledige betalingen is daar maar één onderdeel van. Onze Poolse collega’s werken graag en lang voor ons en dat levert u terdege ingewerkt personeel op. Loyaal, productief, ervaren, maximaal en optimaal flexibel.

Uw voordeel: Kennis, datgene waar u in geïnvesteerd heeft, blijft in huis. U ervaart stabiele processen, hoge kwaliteit, hogere productiviteit, maximale flexibiliteit, resulterend in een hogere winst.

Laatste Nieuws

“Stop Flexwerk, anders actie”.

Opinie

De FNV onder leiding van Han Busker is blind voor de zegeningen van flexwerk, vindt voormalig FNV-bestuurder Henry Leerentveld. “De FNV lijkt een reservaat van een vergrijzende, versufte generatie.”

Han Busker, voorzitter FNV, heeft zijn actiewapen gepoetst: “Stop flexwerk, anders actie! Flexwerk moet een halt worden toegeroepen”. Wat Busker moet doen is wakker worden in de wereld van vandaag.

Het lijdt geen twijfel: als Busker droomt, ziet hij moeder met een naschools kopje thee met kaakje en vader die op zondag het vlees aansnijdt, misschien wel zijn enige taak in de huishouding.

Jongeren krijgen vanaf 21 jaar zelfde minimumloon als volwassenen

Jongeren komen vanaf hun 21ste in aanmerking voor een volwaardig loon, nu is dat nog 23 jaar. Het minimumjeugdloon voor mensen tussen de 18 en 21 jaar gaat omhoog.

EU-People zoekt een ervaren Coördinator

Coördinator (40 uur p/wk)
EU-People is een groeiende middelgrote uitzendorganisatie voor, door en met mensen.

Gecertificeerd en goed geregeld

NEN 4400-01

EU-People is een volledig gecertificeerd
bureau.

NBBU

EU-People is lid van de NBBU.

G-Rekening

EU-People werkt uitsluitend met een G-rekening.