Meer over onze uitstekende diensten:

Uitzenden

Werken met uitzendkrachten is DE methode om extra personeel aan te trekken dat snel inzetbaar is. EU-People flexibele medewerkers zijn op korte termijn beschikbaar. Een extra voordeel is dat u uiterst flexibel bent in bedrijfscapaciteit. U kunt uw bezetting razendsnel aanpassen aan de veranderende bedrijfsomstandigheden. Uitzenden is de meest gebruikte en bekendste vorm van personeelsdienst.

Met de inzet van EU-People flexibel inzetbare medewerkers bouwt u een flexibele schil rond uw vaste bezetting om marktontwikkelingen vloeiend te kunnen opvolgen.

EU-People weet “van de hoed en de rand”. Ons lidmaatschap van de NBBU houdt ons uitstekend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de arbeids- en uitzendmarkt. De in 1999 ingevoerde Wet Flex en Zekerheid kadert het begrip uitzenden prima af. EU-People volgt NBBU-CAO tot in de kleinste details op. CROP Accountants controleert ons middels diepgaande audits twee keer per jaar.

Onze Europese uitzendkrachten worden per uur ingezet en beloond. Onze relaties maken hierdoor maximaal gebruik van de mogelijkheden die de NBBU-CAO biedt. Uitzenden op basis van een tijdelijk contract kan ook. Dit is aan te bevelen wanneer u een Europese uitzendkracht, aangeworven via EU-People wat langer wilt beoordelen voordat u een vast(er) dienstverband aanbiedt.

De urenrapportage vind plaats op die methode die u prefereert. Van werkbriefjes of selfbilling tot en met de inzet van ons tijd registratiesysteem. Alles is mogelijk. De door EU-People uitgebrachte factuur vermeld duidelijk hoe deze samengesteld is en kan projectnummers of andere informatie, ten behoeve van uw interne facturatie, toewijzen aan kostenplaatsen bevatten.

Met uw vragen over de diverse mogelijkheden kunt u natuurlijk direct Contact opnemen. Wij staan u graag te woord.

EU-People: Uitzenden is onze “middle name”.

Laatste nieuws

Jongeren krijgen vanaf 21 jaar zelfde minimumloon als volwassenen

Jongeren komen vanaf hun 21ste in aanmerking voor een volwaardig loon, nu is dat nog 23 jaar. Het minimumjeugdloon voor mensen tussen de 18 en 21 jaar gaat omhoog.

EU-People zoekt een ervaren Fieldmanager met commerciële kwaliteiten

Fieldmanager / Intercedent m/v

EU-People is een groeiende middelgrote uitzendorganisatie voor, door en met mensen.

EU-People is Partnersponsor van Logistieke Webshop van het Jaar

De webshop maakt een onstuitbare groei door als fenomeen waar iedereen op elk moment van de dag kan kopen wat men maar kan bedenken.

Gecertificeerd en goed geregeld

NEN 4400-01

EU-People is een volledig gecertificeerd
bureau.

NBBU

EU-People is lid van de branche-organisatie NBBU.

G-Rekening

EU-People maakt gebruik van een gekwalificeerde G-rekening.