Effectiviteit

Effectiviteit
Effectiviteit wordt gerealiseerd door een perfecte afstemming van Productiviteit, Continuïteit, Flexibiliteit en Kwaliteit. Alle facetten worden optimaal afgestemd. EU-People optimaliseert ieder onderdeel, samen met u, tot het maximale resultaat.

Een bonus / malus afspraak behoort tot de mogelijkheden.

Wij ondersteunen u OP de werkvloer, adviseren actief bij de inzet van mensen, reduceren uw kosten, verlagen de werkstress, werven medewerkers specifiek voor bepaalde posities, rapporteren de resultaten, en doen nog veel meer. We kunnen assistenten inzetten voor uw afdelingsleiding en realiseren echte betrokkenheid. We staan open voor contracting. Wij zijn oprecht betrokken bij uw resultaat en onze mensen.

 

Lerende organisatie

Onze mensen waarderen deze begeleiding enorm! Ze weten dat ze beschermd worden tegen slechte arbeidsomstandigheden, en wijzen onze Fieldmanagers indien nodig op de juiste specificaties van de verschillende werkprofielen. Dat verbetert de selectie bij het aantrekken van nieuwe collegae. Dit verhoogt uw totale effectiviteit omdat u beter passende medewerkers krijgt.

Werken met EU-People, uw Trusted Partner, is werken met de beste!

EU-People leert van haar relaties, van haar fouten en anticipeert op maatschappelijke ontwikkelingen. EU-People is een lerende organisatie, altijd alert, steeds actueel!

Uw voordeel: Een zeer hoge effectiviteit voor uw organisatie!

Erkend Leerbedrijf

Laatste Nieuws

“Stop Flexwerk, anders actie”.

Opinie

De FNV onder leiding van Han Busker is blind voor de zegeningen van flexwerk, vindt voormalig FNV-bestuurder Henry Leerentveld. “De FNV lijkt een reservaat van een vergrijzende, versufte generatie.”

Han Busker, voorzitter FNV, heeft zijn actiewapen gepoetst: “Stop flexwerk, anders actie! Flexwerk moet een halt worden toegeroepen”. Wat Busker moet doen is wakker worden in de wereld van vandaag.

Het lijdt geen twijfel: als Busker droomt, ziet hij moeder met een naschools kopje thee met kaakje en vader die op zondag het vlees aansnijdt, misschien wel zijn enige taak in de huishouding.

Jongeren krijgen vanaf 21 jaar zelfde minimumloon als volwassenen

Jongeren komen vanaf hun 21ste in aanmerking voor een volwaardig loon, nu is dat nog 23 jaar. Het minimumjeugdloon voor mensen tussen de 18 en 21 jaar gaat omhoog.

EU-People zoekt een ervaren Coördinator

Coördinator (40 uur p/wk)
EU-People is een groeiende middelgrote uitzendorganisatie voor, door en met mensen.

Gecertificeerd en goed geregeld

NEN 4400-01

EU-People is een volledig gecertificeerd
bureau.

NBBU

EU-People is lid van de NBBU.

G-Rekening

EU-People werkt uitsluitend met een G-rekening.