Flexibiliteit

De huidige groeiende economie creëert bij vele bedrijven een toenemende behoefte aan flexibiliteit. Tenminste een gedeelte van uw personeel werkt op uitzend basis. Dat biedt u de mogelijkheid om “mee te veren” wanneer het even wat rustiger is en direct weer te groeien zodra het weer kan.

EU-People uitzendkrachten zijn flexibel inzetbaar. U bepaalt wanneer zij werken. Om het ook voor de flexibele medewerkers aantrekkelijk te houden heeft EU-People diverse methodes ontwikkeld om beide partijen tevreden te stellen. Zo voorkomen we ongewenst vertrek van uw medewerkers.

Uw capaciteitsbehoefte volgen wij met een zeer korte reactietijd exact op. Nieuwe Poolse uitzendkrachten werven we snel aan middels de eigen EU-People werfkantoren in Polen. Tijdens het rekruteringsproces wordt er veel informatie ingewonnen en gecontroleerd op juistheid. Een VOG verklaring wordt opgevraagd en een ruime voorlichting over de vacature en de relatie wordt overgedragen aan de flexmedewerker. Onze flexkrachten weten waar ze aan toe zijn, ontvangen een bevestiging van de afspraken en ondertekenen deze. Als zij andere omstandigheden aantreffen dan vooraf beloofd kunnen zij ons daarop aanspreken.

Kostprijsverlaging

De flexibele mate van inzet van onze Poolse uitzendkrachten, hun werklust en ervaring, gecombineerd met een hoge continuïteit, geven een hoge productiviteit.

Uw voordeel: Uw personele inzet is exact aan te passen aan de capaciteitsvraag. Dat verlaagt uw kosten tot het minimum.

Minimalisering van de kosten
=
Maximalisering van de winst

Laatste Nieuws

“Stop Flexwerk, anders actie”.

Opinie

De FNV onder leiding van Han Busker is blind voor de zegeningen van flexwerk, vindt voormalig FNV-bestuurder Henry Leerentveld. “De FNV lijkt een reservaat van een vergrijzende, versufte generatie.”

Han Busker, voorzitter FNV, heeft zijn actiewapen gepoetst: “Stop flexwerk, anders actie! Flexwerk moet een halt worden toegeroepen”. Wat Busker moet doen is wakker worden in de wereld van vandaag.

Het lijdt geen twijfel: als Busker droomt, ziet hij moeder met een naschools kopje thee met kaakje en vader die op zondag het vlees aansnijdt, misschien wel zijn enige taak in de huishouding.

Jongeren krijgen vanaf 21 jaar zelfde minimumloon als volwassenen

Jongeren komen vanaf hun 21ste in aanmerking voor een volwaardig loon, nu is dat nog 23 jaar. Het minimumjeugdloon voor mensen tussen de 18 en 21 jaar gaat omhoog.

EU-People zoekt een ervaren Coördinator

Coördinator (40 uur p/wk)
EU-People is een groeiende middelgrote uitzendorganisatie voor, door en met mensen.

Gecertificeerd en goed geregeld

NEN 4400-01

EU-People is een volledig gecertificeerd
bureau.

NBBU

EU-People is lid van de NBBU.

G-Rekening

EU-People werkt uitsluitend met een G-rekening.