Kwaliteit

EU-People borgt de kwaliteit van haar processen door een kwalitatief beste selectie van uw uitzendkrachten. Met haar flexibel inzetbare medewerkers en hands-on ondersteuning en advies bij uw operationele processen hebt u nog meer grip op uw kwaliteit. De aanbieding van de juiste Poolse flexkrachten wordt gegarandeerd door haar EU-People  werfkantoren in Polen, Hongarije en Nederland. De kwaliteit van het EU-People werfpersoneel wordt geborgd door regelmatige bezoeken aan de relaties in Nederland en België en intensieve on the job trainingen. Haar personeel is altijd van de laatste wetgeving op de hoogte en handelt er naar.

Een andere vorm van kwaliteit waar EU-People Uitzendbureau naar streeft is die van de woonruimte, en andere voorwaarden, voor haar Poolse uitzendkrachten. EU-People biedt uitstekende woon omstandigheden, SNF goedgekeurd. Haar Poolse uitzendkrachten maken gebruik van EU-People vervoer. Wekelijks wordt er volledig betaald. Al de Poolse uitzendkrachten zijn volledig verzekerd tegen ziektekosten en de “eigen risicozone” wordt aan de medewerkers vergoed. Als bijzonderheid is € 200,- Noodhulp door de tandarts vergoed. Om mensen een vlotte toegang tot de medische zorg te kunnen verlenen werken we nauw samen met BHS, Business Health Support. De pensioenen voor onze Poolse flexkrachten zijn prima geregeld conform de NBBU cao. Als goed en betrouwbaar uitzendbureau zorgt EU-People dat alles kwalitatief buitengewoon goed in orde is.

Financieel zeer gezond

EU-People is financieel gezond. Conform opgave van Graydon, behoort EU-People tot de 5% financieel meest gezonde bedrijven in haar branche. Dat de cijfers en financiële verplichtingen perfect nagekomen worden bewijzen de rapporten van CROP Accountants. Al 10 jaren opeenvolgend zijn de uitgevoerde audits zonder ook maar één enkele negatieve opmerking succesvol afgesloten. Complimenten waren er te over. Mazars is onze huisaccountant.

Uw voordeel : Kwalitatief hoogwaardige processen, uitgevoerd door goed geselecteerde Poolse uitzendkrachten, met de juiste getoetste motivatie. Besparing van kosten, optimalisering van de productiviteit, maximalisering van uw winst.

 

Met EU-People loopt u geen enkel risico! U ervaart de hoogste kwaliteit.

Laatste Nieuws

Jongeren krijgen vanaf 21 jaar zelfde minimumloon als volwassenen

Jongeren komen vanaf hun 21ste in aanmerking voor een volwaardig loon, nu is dat nog 23 jaar. Het minimumjeugdloon voor mensen tussen de 18 en 21 jaar gaat omhoog.

EU-People zoekt een ervaren Fieldmanager met commerciële kwaliteiten

Fieldmanager / Intercedent m/v

EU-People is een groeiende middelgrote uitzendorganisatie voor, door en met mensen.

EU-People is Partnersponsor van Logistieke Webshop van het Jaar

De webshop maakt een onstuitbare groei door als fenomeen waar iedereen op elk moment van de dag kan kopen wat men maar kan bedenken.

Gecertificeerd en goed geregeld

NEN 4400-01

EU-People is een volledig gecertificeerd
bureau.

NBBU

EU-People is lid van de NBBU.

G-Rekening

EU-People werkt uitsluitend met een G-rekening.