EU-People zoekt een ervaren Fieldmanager met commerciële kwaliteiten

Fieldmanager / Intercedent m/v

EU-People is een groeiende middelgrote uitzendorganisatie voor, door en met mensen.

Fieldmanager / Intercedent m/v

De economie groeit. EU-People groeit nog sneller.
Wij zijn op zoek naar drie professionals ter versterking van ons Buitendienst team.

Ons aanbod?

Volop kansen. Een zeer professionele omgeving.
Optimale waardering. Uitdagende werksfeer. Zelfstandig werken.
Spanning. Dynamiek. Passie.
Een goed salaris, passend bij je ervaring en ambitie.

Wat doet een Fieldmanager (m/v)?

Een Fieldmanager onderhoudt operationele contacten met onze opdrachtgevers, is de verbindende schakel tussen onze relaties en onze medewerkers. Bij EU-people draait het om haarscherp plannen, strak organiseren en een gezonde werkdiscipline. En dat werkt. Want hiermee beheren we optimaal onze flexpool. Kortom: wij halen alles (én meer) uit de kast voor onze klanten én onze uitzendkrachten. We zijn enthousiast, super gedreven en uitermate flexibel. Kortom: ‘profs for profs’. Ben jij dat ook? Dan willen we je graag ontmoeten!

Van mensen. Voor mensen.

Jij weet als geen ander mensen met elkaar te verbinden. Dat begint natuurlijk met goed luisteren, jouw enthousiasme en altijd betrokken zijn. Je weet precies wat er waar speelt en bent overal van op de hoogte. Dat kost je geen enkele moeite. Kortom: je bent scherp, nieuwsgierig en behoud overzicht. Als mensenmens maak je het verschil. Zowel voor onze klanten als voor onze uitzendkrachten. Logisch. Want alleen op deze manier zit jij het beste in je vel.

Jouw scherpte. Jouw kracht.

Mensen spreken en ontmoeten? Dat vind je gewoon leuk. Je bent toegankelijk en staat overal je mannetje. Je werkt precies en weet heel goed wat wel of niet belangrijk is. En die service? Jij voelt dat haarfijn aan. Sterker nog: je denkt vooruit, je neemt initiatief. Daarmee verras je soms jouw klanten en uitzendkrachten. En die hectische, drukke werkomgeving? Dat vind je heerlijk … het maakt je scherp en snel. Menselijk, maar altijd commercieel; je ziet én pakt meteen kansen. Je voelt je thuis in de wereld van werven, selecteren en uitzenden.

Woon je in de regio Eindhoven? Heb je een HBO werk- en denkniveau, verkregen door opleiding en / of ervaring, en beschik je over rijbewijs B? Beheers je vloeiend de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift?
Kennis van logistieke processen en de Poolse taal is een pré.

Van ons. Voor jou

Bij EU-People ervaar je alle ruimte voor eigen initiatief, zelfstandig werken en concrete carrière- en promotiemogelijkheden. Je ontmoet ambitieuze en enthousiaste collega’s die het beste in elkaar naar boven halen. En succes? Dat is nooit logisch. Dat is bijzonder en daarom vieren we dat regelmatig met een gezamenlijk reisje. Want ons team, dat is en blijft belangrijk. We bieden je een goed inwerkprogramma, een passend cursusprogramma, een goed salaris, een telefoon, laptop en een auto van de zaak. Kortom: alles voor jouw carrière bij EU-People!

Enthousiast geworden? Reageer!

Stuur je uitgebreide motivatiebrief met een complete CV: EU-People BV, t.a.v. Han van Breugel, Esp 216, 5633 AC Eindhoven.

Soort dienstverband: Voltijd, Bepaalde Tijd
Salaris: €1.900,00 tot €2.500,00 /maand
Ervaring: minimaal 2 jaar
Rijbewijs B
Taal: Nederlands, Engels, Pools is een pré.

Laatste nieuws

Jongeren krijgen vanaf 21 jaar zelfde minimumloon als volwassenen

Jongeren komen vanaf hun 21ste in aanmerking voor een volwaardig loon, nu is dat nog 23 jaar. Het minimumjeugdloon voor mensen tussen de 18 en 21 jaar gaat omhoog.

EU-People zoekt een ervaren Fieldmanager met commerciële kwaliteiten

Fieldmanager / Intercedent m/v

EU-People is een groeiende middelgrote uitzendorganisatie voor, door en met mensen.

EU-People is Partnersponsor van Logistieke Webshop van het Jaar

De webshop maakt een onstuitbare groei door als fenomeen waar iedereen op elk moment van de dag kan kopen wat men maar kan bedenken.

Gecertificeerd en goed geregeld

NEN 4400-01

EU-People is een volledig gecertificeerd
bureau.

NBBU

EU-People is lid van de branche-organisatie NBBU.

G-Rekening

EU-People maakt gebruik van een gekwalificeerde G-rekening.