Bij ons draait alles om U!

EU-People, opgericht in september 2006, heeft de crisis succesvol doorstaan en is succesvoller dan ooit. Als specialist in de branches logistiek, productie en food heeft zij haar sporen meer dan verdiend. Zij onderscheid zich door zeer veel operationele, gedegen kennis van de operationele processen in deze specialiteiten. Veel processen van diverse aard voor grote namen zijn door haar advisering en hands-on begeleiding veel winstgevender geworden. EU-People neemt echte verantwoordelijkheid voor de resultaten door aanvullende financiële targets aan te gaan. De flexibele medewerkers genieten van het unieke Double Sided Businessmodel. De relaties ervaren de betrouwbaarheid en eerlijkheid iedere dag opnieuw. Geen valse beloftes. De flexkrachten worden gerekruteerd in het eigen EU-People werfkantoor in Polen. 7 recruiters voeren vol trots de selectiewerkzaamheden uit.

EU-People, uw Trusted Partner

Ons credo: Bij ons draait alles om U!!
Uw voordeel: Het beste resultaat voor uw organisatie!

Werken met EU-People, uw Trusted Partner, is ECHT werken aan uw winst!

IMG_0346

Laatste nieuws

“Stop Flexwerk, anders actie”.

Opinie

De FNV onder leiding van Han Busker is blind voor de zegeningen van flexwerk, vindt voormalig FNV-bestuurder Henry Leerentveld. “De FNV lijkt een reservaat van een vergrijzende, versufte generatie.”

Han Busker, voorzitter FNV, heeft zijn actiewapen gepoetst: “Stop flexwerk, anders actie! Flexwerk moet een halt worden toegeroepen”. Wat Busker moet doen is wakker worden in de wereld van vandaag.

Het lijdt geen twijfel: als Busker droomt, ziet hij moeder met een naschools kopje thee met kaakje en vader die op zondag het vlees aansnijdt, misschien wel zijn enige taak in de huishouding.

Jongeren krijgen vanaf 21 jaar zelfde minimumloon als volwassenen

Jongeren komen vanaf hun 21ste in aanmerking voor een volwaardig loon, nu is dat nog 23 jaar. Het minimumjeugdloon voor mensen tussen de 18 en 21 jaar gaat omhoog.

EU-People zoekt een ervaren Coördinator

Coördinator (40 uur p/wk)
EU-People is een groeiende middelgrote uitzendorganisatie voor, door en met mensen.

Gecertificeerd en goed geregeld

NEN 4400-01

EU-People is een volledig gecertificeerd
bureau.

NBBU

EU-People is lid van de branche-organisatie NBBU.

G-Rekening

EU-People maakt gebruik van een gekwalificeerde G-rekening.