Meer over onze uitstekende diensten:

Payrolling

Pay-rolling is een vorm van personele dienstverlening die u van een uitzendbureau mag verwachten. U werft uw eigen personeel maar laat dit door EU-People “payrollen”. EU-People wordt daarmee de juridisch werkgever.

EU-People neemt bij pay-rolling alle verantwoordelijkheid en arbeidsrechtelijke risico’s over. De arbeidsovereenkomst wordt gesloten met EU-People, ook wanneer u zelf uw medewerker aanbrengt. In de pay-rolling overeenkomst zijn salaris, en alle andere emolumenten vernoemd. Alle administratieve verplichtingen komen voor rekening en uitvoering van EU-People. EU-People is verantwoordelijk voor de arbeidstechnische zaken zoals functionerings- en beoordelingsgesprekken en verlofregeling.

Pay-rolling verhoogt voor u de stabiliteit van inzet van Poolse medewerker(s). Pay-rolling beperkt personele risico’s en bespaart kosten doordat de personeelsadministratie door ons uitgevoerd wordt. U kunt zich optimaal concentreren op uw bedrijfsvoering. Wij doen de rest.

Omdat u kunt betalen via een G-rekening wordt de aansprakelijkheid voor de afdracht van loonbelasting en premies sociale verzekeringen weggenomen.

Door met EU-People payrolling service te werken bespaart u zich een enorm aantal wettelijke verplichtingen waar u anders als werkgever mee te maken zou krijgen.

EU-People ontzorgt!

De kansen voor Payroll:

Kijk voor meer informatie hier

 

 

 

Laatste nieuws

“Stop Flexwerk, anders actie”.

Opinie

De FNV onder leiding van Han Busker is blind voor de zegeningen van flexwerk, vindt voormalig FNV-bestuurder Henry Leerentveld. “De FNV lijkt een reservaat van een vergrijzende, versufte generatie.”

Han Busker, voorzitter FNV, heeft zijn actiewapen gepoetst: “Stop flexwerk, anders actie! Flexwerk moet een halt worden toegeroepen”. Wat Busker moet doen is wakker worden in de wereld van vandaag.

Het lijdt geen twijfel: als Busker droomt, ziet hij moeder met een naschools kopje thee met kaakje en vader die op zondag het vlees aansnijdt, misschien wel zijn enige taak in de huishouding.

Jongeren krijgen vanaf 21 jaar zelfde minimumloon als volwassenen

Jongeren komen vanaf hun 21ste in aanmerking voor een volwaardig loon, nu is dat nog 23 jaar. Het minimumjeugdloon voor mensen tussen de 18 en 21 jaar gaat omhoog.

EU-People zoekt een ervaren Coördinator

Coördinator (40 uur p/wk)
EU-People is een groeiende middelgrote uitzendorganisatie voor, door en met mensen.

Gecertificeerd en goed geregeld

NEN 4400-01

EU-People is een volledig gecertificeerd
bureau.

NBBU

EU-People is lid van de branche-organisatie NBBU.

G-Rekening

EU-People maakt gebruik van een gekwalificeerde G-rekening.