Meer over onze uitstekende diensten:

Uitzenden

Werken met uitzendkrachten is DE methode om vlot personeel aan te trekken dat direct inzetbaar is. EU-People flexibele medewerkers zijn op korte termijn beschikbaar. Een extra voordeel is dat u uiterst flexibel bent in bedrijfscapaciteit. U kunt uw bezetting razendsnel aanpassen aan de veranderende bedrijfsomstandigheden. Uitzenden is de meest gebruikte en bekendste vorm van personeelsdienst.

Met de inzet van EU-People flexibel inzetbare medewerkers bouwt u een flexibele “schil” rondom de vaste bezetting om marktontwikkelingen vloeiend te kunnen opvolgen. Maar ook bij het tijdelijk opvullen van een werkplek als gevolg van ziekte van uw vaste personeel of het uitproberen van een nieuwe, potentieel vaste, medewerker kunt u bij ons terecht.

EU-People weet “van de hoed en de rand”. Door ons lidmaatschap van de NBBU zijn wij uitstekend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de arbeids- en uitzendmarkt. De in 1999 ingevoerde Wet Flex en Zekerheid kadert het begrip uitzenden prima af. EU-People volgt NBBU-CAO tot in de kleinste details op. CROP Accountants controleert dit middels diepgaande audits twee keer per jaar.

Onze veelal Poolse uitzendkrachten worden meestal per uur ingezet en dus ook zo beloond. Onze relaties maken hierdoor maximaal gebruik van de mogelijkheden die de NBBU-CAO biedt. Uitzenden op basis van een tijdelijk contract kan ook. Dit is aan te bevelen wanneer u een Poolse uitzendkracht, aangeworven via EU-People wat langer wilt beoordelen voordat u een vast(er) dienstverband aanbiedt.

De urenrapportage vind plaats op die methode die u prefereert. Van werkbriefjes tot en met self-billing. Alles is mogelijk. De door EU-People uitgebrachte factuur vermeld duidelijk hoe deze samengesteld is en kan ook projectnummers of andere informatie ten behoeve van bijvoorbeeld toewijzen aan kostenplaatsen bevatten.

Voor alle vragen over de diverse mogelijkheden kunt u natuurlijk direct Contact opnemen. Wij staan u graag te woord.

EU-People: Uitzenden is onze “middle name”.

Laatste nieuws

“Stop Flexwerk, anders actie”.

Opinie

De FNV onder leiding van Han Busker is blind voor de zegeningen van flexwerk, vindt voormalig FNV-bestuurder Henry Leerentveld. “De FNV lijkt een reservaat van een vergrijzende, versufte generatie.”

Han Busker, voorzitter FNV, heeft zijn actiewapen gepoetst: “Stop flexwerk, anders actie! Flexwerk moet een halt worden toegeroepen”. Wat Busker moet doen is wakker worden in de wereld van vandaag.

Het lijdt geen twijfel: als Busker droomt, ziet hij moeder met een naschools kopje thee met kaakje en vader die op zondag het vlees aansnijdt, misschien wel zijn enige taak in de huishouding.

Jongeren krijgen vanaf 21 jaar zelfde minimumloon als volwassenen

Jongeren komen vanaf hun 21ste in aanmerking voor een volwaardig loon, nu is dat nog 23 jaar. Het minimumjeugdloon voor mensen tussen de 18 en 21 jaar gaat omhoog.

EU-People zoekt een ervaren Coördinator

Coördinator (40 uur p/wk)
EU-People is een groeiende middelgrote uitzendorganisatie voor, door en met mensen.

Gecertificeerd en goed geregeld

NEN 4400-01

EU-People is een volledig gecertificeerd
bureau.

NBBU

EU-People is lid van de branche-organisatie NBBU.

G-Rekening

EU-People maakt gebruik van een gekwalificeerde G-rekening.