Meer over contact met EU-People:

Werving & Selectie

Voor werving en selectie bent u bij ons op het juiste adres. EU-People heeft een ruime ervaring in recruitment en kan zorgen voor het aantrekken, selecteren en aanstellen van geschikte Poolse kandidaten voor tijdelijke inzet op uw lockatie!

Wij stemmen onze aanpak met u af zodat deze in lijn met de strategie en doelstellingen van uw organisatie past. Een goed wervings- en selectieproces is niet alleen strategisch belangrijk voor opdrachtgevers om concurrerend te blijven, maar heeft ook een directe impact op uw bedrijfsresultaten.

Neem vrijblijvend Contact met ons op!

Laatste nieuws

“Stop Flexwerk, anders actie”.

Opinie

De FNV onder leiding van Han Busker is blind voor de zegeningen van flexwerk, vindt voormalig FNV-bestuurder Henry Leerentveld. “De FNV lijkt een reservaat van een vergrijzende, versufte generatie.”

Han Busker, voorzitter FNV, heeft zijn actiewapen gepoetst: “Stop flexwerk, anders actie! Flexwerk moet een halt worden toegeroepen”. Wat Busker moet doen is wakker worden in de wereld van vandaag.

Het lijdt geen twijfel: als Busker droomt, ziet hij moeder met een naschools kopje thee met kaakje en vader die op zondag het vlees aansnijdt, misschien wel zijn enige taak in de huishouding.

Jongeren krijgen vanaf 21 jaar zelfde minimumloon als volwassenen

Jongeren komen vanaf hun 21ste in aanmerking voor een volwaardig loon, nu is dat nog 23 jaar. Het minimumjeugdloon voor mensen tussen de 18 en 21 jaar gaat omhoog.

EU-People zoekt een ervaren Coördinator

Coördinator (40 uur p/wk)
EU-People is een groeiende middelgrote uitzendorganisatie voor, door en met mensen.

Gecertificeerd en goed geregeld

NEN 4400-01

EU-People is een volledig gecertificeerd
bureau.

NBBU

EU-People is lid van de branche-organisatie NBBU.

G-Rekening

EU-People werkt uitsluitend met een G-rekening.