G-rekening, uw verzekering

Een G-rekening is een Geblokkeerde rekening die wordt gebruikt door betrouwbare uitleners van personeel. EU-People is verplicht deze rekening te gebruiken om betalingen te kunnen doen van loonheffingen en BTW aan de Belastingdienst.
Het doel van de G-rekening is het beschermen van u tegen eventuele aansprakelijkheidskwesties als gevolg van de WKA (Wet Keten Aansprakelijkheid) door de Belastingdienst rond loonheffingen.
Bij gebruik van een G-rekening is de kans uiterst minimaal dat de Belastingdienst u door de WKA kan belasten voor niet afgedragen sociale lasten en BTW.

Eis van uw uitzendbureau het gebruik van zo een G-rekening. Het kan u zeer veel ellende, tot een faillissement aan toe, besparen.
Vanzelfsprekend werken wij met deze G-rekening.

Voorkom aansprakelijkheid

Wanneer een Uitzendbureau geen loonheffing betaalt, dan kunt u door de Belastingdienst, als inlener, aansprakelijk gesteld worden voor de niet door haar ontvangen loonheffing. De G-rekening helpt om die aansprakelijkheid te voorkomen.

Op onze factuur wordt een bedrag, 29 procent van de factuurwaarde ex. BTW, apart aangegeven om te betalen op de G-rekening. Dit bedrag is voldoende om u voor de negatieve consequenties te vrijwaren. Vanuit de G-rekening betaald EU-People dan de loonheffingen en BTW aan de Belastingdienst.

EU-People, voor financieel betrouwbare uitzendkracht!

Meer weten? Zie G-rekening

Laatste nieuws

“Stop Flexwerk, anders actie”.

Opinie

De FNV onder leiding van Han Busker is blind voor de zegeningen van flexwerk, vindt voormalig FNV-bestuurder Henry Leerentveld. “De FNV lijkt een reservaat van een vergrijzende, versufte generatie.”

Han Busker, voorzitter FNV, heeft zijn actiewapen gepoetst: “Stop flexwerk, anders actie! Flexwerk moet een halt worden toegeroepen”. Wat Busker moet doen is wakker worden in de wereld van vandaag.

Het lijdt geen twijfel: als Busker droomt, ziet hij moeder met een naschools kopje thee met kaakje en vader die op zondag het vlees aansnijdt, misschien wel zijn enige taak in de huishouding.

Jongeren krijgen vanaf 21 jaar zelfde minimumloon als volwassenen

Jongeren komen vanaf hun 21ste in aanmerking voor een volwaardig loon, nu is dat nog 23 jaar. Het minimumjeugdloon voor mensen tussen de 18 en 21 jaar gaat omhoog.

EU-People zoekt een ervaren Coördinator

Coördinator (40 uur p/wk)
EU-People is een groeiende middelgrote uitzendorganisatie voor, door en met mensen.

Gecertificeerd en goed geregeld

NEN 4400-01

EU-People is een volledig gecertificeerd
bureau.

NBBU

EU-People is lid van de branche-organisatie NBBU.

G-Rekening

EU-People maakt gebruik van een gekwalificeerde G-rekening.