Meer over onze uitstekende diensten:

Uitzenden

Werken met uitzendkrachten is DE methode om extra personeel aan te trekken dat flexibel inzetbaar is. EU-People flexibele medewerkers zijn op korte termijn beschikbaar. Uitzenden is de meest gebruikte en bekendste vorm van personeelsdienst.

Met de inzet van EU-People flexibel inzetbare medewerkers bouwt u een flexibele schil rond uw vaste bezetting om marktontwikkelingen vloeiend te kunnen opvolgen.

EU-People weet “van de hoed en de rand”. Ons lidmaatschap van de NBBU houdt ons uitstekend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de arbeids- en uitzendmarkt. De in 1999 ingevoerde Wet Flex en Zekerheid kadert het begrip uitzenden prima af. EU-People volgt NBBU-CAO tot in de kleinste details op. Normec controleert ons middels diepgaande audits twee keer per jaar.

Onze Europese uitzendkrachten worden per uur ingezet en beloond. Uitzenden op basis van een tijdelijk contract kan ook. Dit is aan te bevelen wanneer u een Europese uitzendkracht, aangeworven via EU-People wat langer wilt beoordelen voordat u een vast(er) dienstverband aanbiedt.

De urenrapportage vind plaats op die methode die u prefereert. Van werkbriefjes tot selfbilling of bijvoorbeeld met gebruikmaking van ons tijd registratiesysteem. Alles is mogelijk. De door EU-People uitgebrachte factuur vermeld duidelijk hoe deze samengesteld is en kan projectnummers of andere informatie, ten behoeve van uw interne facturatie, toewijzen aan kostenplaatsen bevatten.

Met uw vragen over de diverse mogelijkheden kunt u natuurlijk direct Contact opnemen. Wij staan u graag te woord.

EU-People: Uitzenden is onze “middle name”.

Laatste nieuws

Jongeren krijgen vanaf 21 jaar zelfde minimumloon als volwassenen

Jongeren komen vanaf hun 21ste in aanmerking voor een volwaardig loon, nu is dat nog 23 jaar. Het minimumjeugdloon voor mensen tussen de 18 en 21 jaar gaat omhoog.

Schijnconstructies uitzendbranche duperen werknemers

De vakbond FNV waarschuwt voor schijnconstructies waarbij laaggeschoold werk wordt uitbesteed om de cao te ontduiken.

Helaas hebben Poolse arbeidskrachten het niet overal even goed

Bij EU-People nemen we dit onderstaande nieuwsbericht, graag als voorbeeld van hoe het dus niet moet.

Gecertificeerd en goed geregeld

NEN 4400-01

EU-People is een volledig gecertificeerd
bureau.

NBBU

EU-People is lid van de branche-organisatie NBBU.

G-Rekening

EU-People maakt gebruik van een gekwalificeerde G-rekening.