Meer over onze uitstekende diensten:

Visie & Missie

Onze Visie
Nederland heeft een sterk toenemende behoefte aan medewerkers. Het aantal beschikbare medewerkers op de Nederlandse arbeidsmarkt neemt snel af vanwege verschillende factoren. Een sterke economische groei en vergrijzing van de populatie zijn er maar enkele van. Het aantal vacatures neemt gestaag toe. EU-People richt zich op het langdurig, deskundig en flexibel invullen van deze vacatures nu en in de toekomst.
Het aantal beschikbare Poolse flexkrachten neemt af. Het komt nu op de echte uitzendkracht en betrouwbaarheid van het uitzendbureau aan. Het Double Sided Businessmodel van EU-People geniet het vertrouwen onder onze doelgroepen, een reden waarom steeds meer bedrijven en uitzendkrachten voor ons kiezen.

Onze Missie
EU-People behoort continue tot de beste uitzenders van Nederland. Met tevreden opdrachtgevers en tevreden flexkrachten. Toonaangevend en trendsettend in de markt, zowel in Nederland als elders in Europa.

Specialisatie
EU-People is sinds haar oprichting gespecialiseerd in de sectoren Logistiek, Productie en Industrie. Onze specifieke vakkennis resulteert in steeds de juiste medewerker, perfect passend bij uw type werk.

Uw voordeel:
EU-People lost uw personele uitdaging echt op. U werkt samen met een bedrijf dat met de beste geselecteerde uitzendkrachten aan uw succes en winstgevendheid werkt!

Kunnen we zaken doen?

Laatste nieuws

Jongeren krijgen vanaf 21 jaar zelfde minimumloon als volwassenen

Jongeren komen vanaf hun 21ste in aanmerking voor een volwaardig loon, nu is dat nog 23 jaar. Het minimumjeugdloon voor mensen tussen de 18 en 21 jaar gaat omhoog.

Schijnconstructies uitzendbranche duperen werknemers

De vakbond FNV waarschuwt voor schijnconstructies waarbij laaggeschoold werk wordt uitbesteed om de cao te ontduiken.

Helaas hebben Poolse arbeidskrachten het niet overal even goed

Bij EU-People nemen we dit onderstaande nieuwsbericht, graag als voorbeeld van hoe het dus niet moet.

Gecertificeerd en goed geregeld

NEN 4400-01

EU-People is een volledig gecertificeerd
bureau.

NBBU

EU-People is lid van de branche-organisatie NBBU.

G-Rekening

EU-People maakt gebruik van een gekwalificeerde G-rekening.