Succesformule

Een succesformule is pas een succesformule wanneer de opdrachtgever die mening heeft.
U, als opdrachtgever, bent gebaat bij een zo soepel mogelijk verloop van een uitzendtraject. Er zijn een hoop factoren van invloed op het optimaal functioneren van uw Poolse uitzendkracht. Met name als deze uit een ander land komt. EU-People biedt hiervoor de doeltreffende oplossingen.

De ingrediënten voor een winnende combinatie
Wanneer je elkaar, als werkgever en werknemer, eerst recht in de ogen hebt aangekeken heb je een goed idee of een kandidaat geschikt kan zijn. Om deze reden hebben wij EU-People wervingskantoren opgericht in Polen en Hongarije waar de persoonlijke werving en selectie plaatsvind. Naast de vereiste kwaliteiten op het specifiek gewenste vakgebied wordt er ook geselecteerd op mentaliteit, uiterlijke verzorging en beheersing van de Engelse en / of Duitse taal. Voor u, en voor ons, geen onaangename verrassingen.

Hoe zorg je dat je weet wat er speelt op de werkvloer!
Door vanaf het begin nauw contact te houden met de opdrachtgever en – indien gewenst – te ondersteunen tijdens de introductie van een Poolse uitzendkracht.

Zorg voor een optimale werkmotivatie!
Door onze collegae goede leefomstandigheden te bieden naast het werk. Een voorbeeld? EU-People biedt al haar Poolse uitzendkrachten onderdak in goede en ruime, comfortabel ingerichte woningen. Verder door administratief nauwkeurig te werken en de Poolse uitzendkrachten altijd op tijd en correct te betalen. En, last but not least, EU-People biedt perfect geregeld woon- werkverkeer.

Deze en nog veel meer zaken dragen er toe bij dat EU-People het aantal opdrachtgevers gestaag ziet groeien, waarbij continuïteit het sleutelwoord is. Dus heeft u vraag naar vakbekwame en optimaal gemotiveerde werkkrachten en ECHTE flexibiliteit voor langere tijd?

 
EU-People heeft het beste antwoord!

Laatste Nieuws

Jongeren krijgen vanaf 21 jaar zelfde minimumloon als volwassenen

Jongeren komen vanaf hun 21ste in aanmerking voor een volwaardig loon, nu is dat nog 23 jaar. Het minimumjeugdloon voor mensen tussen de 18 en 21 jaar gaat omhoog.

EU-People zoekt een ervaren Fieldmanager met commerciële kwaliteiten

Fieldmanager / Intercedent m/v

EU-People is een groeiende middelgrote uitzendorganisatie voor, door en met mensen.

EU-People is Partnersponsor van Logistieke Webshop van het Jaar

De webshop maakt een onstuitbare groei door als fenomeen waar iedereen op elk moment van de dag kan kopen wat men maar kan bedenken.

Gecertificeerd en goed geregeld

NEN 4400-01

EU-People is een volledig gecertificeerd
bureau.

NBBU

EU-People is lid van de NBBU.

G-Rekening

EU-People werkt uitsluitend met een G-rekening.