Customer Focus Teams

EU-People werkt met Customer Focus Teams. Binnen deze teams is er een proces ontwikkeld genaamd “Performance Based Services”.

Iedere relatie krijgt een eigen Customer Focus Team (CFT). Dit CFT informeert deze relatie op basis van op maat ontwikkelde rapportages van de resultaten bij het precieze aantal af te nemen uren en vele andere resultaten of forecasts. Informatievoorziening ten top! Zij voorspellen seizoensinvloeden en adviseren bij trends, bij de opbouw van echte flexibiliteit, behoud van medewerkers en het beperken van operationele en vervoerskosten. EU-People heeft dit proces in eigen huis ontwikkeld om productiviteitsverliezen tot een minimum te beperken en de inzetbaarheid tot een maximum te verhogen. Waar u bij andere bureaus bv 10 Poolse uitzendkrachten moet afnemen, EU-People u bv 8 of 12 flexkrachten aanbiedt, met het advies hoe hen optimaal in te zetten. Immers een uitzendkracht met te weinig uren is ontevreden en zal vertrekken. Zodoende heeft u op de drukste dag van de week toch voldoende ingewerkte capaciteit. Zonder de inzet van overbodige overuren en de daarmee gepaard gaande oplopende kosten of fouten en een afnemende productiviteit. U kunt binnen de gestelde tijdslimieten uw werk gedaan krijgen. Evengoed kunt u op bv de maandag maar 4 Poolse uitzendkrachten plaatsen omdat u er niet meer nodig hebt. EU-People komt het u graag in een persoonlijk gesprek uitleggen. Neem daartoe alstublieft contact met ons op via de “Contact” pagina.

" 4 = 5" of "5 = 4

Ook hanteren we wanneer mogelijk een “4 = 5″ of juist een “5=4” principe wat we u ook graag nader uitleggen in een persoonlijk gesprek.

Indien u een langer lopende operatie heeft, denk bv aan verpakkingswerk, retourstromen en dergelijke met een hoge continuïteit dan kunnen wij deze activiteit mogelijk tegen een stuksprijs per uitgevoerde activiteit voor u verzorgen. Binnen de gestelde afspraken verzorgen wij dan voor u de overeengekomen aantallen tegen de afgesproken kwaliteitsnormen met behulp van ons flexibel personeel.

EU-People, maakt waar wat anderen slechts beloven!

Laatste nieuws

Jongeren krijgen vanaf 21 jaar zelfde minimumloon als volwassenen

Jongeren komen vanaf hun 21ste in aanmerking voor een volwaardig loon, nu is dat nog 23 jaar. Het minimumjeugdloon voor mensen tussen de 18 en 21 jaar gaat omhoog.

EU-People zoekt een ervaren Fieldmanager met commerciële kwaliteiten

Fieldmanager / Intercedent m/v

EU-People is een groeiende middelgrote uitzendorganisatie voor, door en met mensen.

EU-People is Partnersponsor van Logistieke Webshop van het Jaar

De webshop maakt een onstuitbare groei door als fenomeen waar iedereen op elk moment van de dag kan kopen wat men maar kan bedenken.

Gecertificeerd en goed geregeld

NEN 4400-01

EU-People is een volledig gecertificeerd
bureau.

NBBU

EU-People is lid van de branche-organisatie NBBU.

G-Rekening

EU-People werkt uitsluitend met de G-rekening.