Logistiek

Heftruckchauffeurs, reachtruckchauffeurs, EPT-rijders, orderpickers, inslag- en uitslagcontroleurs, koppeltruckchauffeurs, supervisors, inpakkers, uitpakkers, verpakkers, kitters, sealers, welke vacature u ook heeft op uitvoerend of middelbaar niveau, EU-People heeft of vindt er de best geschikte mensen voor. Onze gespecialiseerde collega’s in Polen werven de beste Poolse uitzendkrachten voor u. Hun opleiding, deels in Nederland gevolgd, staat daar garant voor. EU-People is ECHT gespecialiseerd in Logistiek en Productie, Groothandel en Food.

Namens vele relaties werven wij flexkrachten voor hun logistieke activiteiten in de ruimste zin van het woord. Onze flexibele medewerkers werken in dagdiensten, ploegendiensten, verschoven dagdiensten, kortom op die momenten dat u hen nodig heeft. EU-People heeft maximaal 78 flexibele weekcontracten met haar Poolse uitzendkrachten waardoor u tot op het uur nauwkeurig onze mensen kunt inplannen. Dat garandeert een maximale productiviteit. Performance Based Services noemen we dat. Aangezien onze flexibele medewerkers zelf met EU-People vervoer reizen kunnen ze direct vertrekken bij een eventuele vervroegde of verlate beëindiging van hun werkdag.

Het management van EU-People heeft ruime ervaring in logistieke en productionele functies waaronder ook verpakken, loonverpakking en dergelijke. Heeft daadwerkelijk op Hoger Management niveau leiding gegeven aan dergelijke operaties. Mede daarom onderscheiden wij ons ook in de werflanden. Onze uitzendkrachten weten dat je voor continuïteit en langdurig en plezierig werk in “de logistiek” bij EU-People moet zijn. Dat resulteert in hoogwaardige sollicitanten die passen bij uw en ons profiel.

Voor die relaties die wat langer met ons samen (willen) werken verzorgen we een compleet opleidingsprogramma voor onze medewerkers. Daartoe hebben we onze EU-People Academy opgericht. Deze begint met een training Veiligheid algemeen en specifiek. (Dit wordt afgesloten met een officieel VCA certificaat). Algemeen conform de wettelijke voorschriften en specifiek voor de lokale situatie. Voorbeeld: waar heen te gaan wanneer ontruimingssignaal klinkt. De opleiding kunnen we uitbreiden tot de werkvloer, gebruik acculaadstation, inbound en outboundprocessen paper based. (Beeldscherm) trainingen voor een deel in de theorie en een deel in de praktijk, training on the job, noem maar op. Ook verdere opleiding in administratie behoort tot de mogelijkheden.

EU-People, voor iedereen het beste maatwerk!

Laatste nieuws

Jongeren krijgen vanaf 21 jaar zelfde minimumloon als volwassenen

Jongeren komen vanaf hun 21ste in aanmerking voor een volwaardig loon, nu is dat nog 23 jaar. Het minimumjeugdloon voor mensen tussen de 18 en 21 jaar gaat omhoog.

EU-People zoekt een ervaren Fieldmanager met commerciële kwaliteiten

Fieldmanager / Intercedent m/v

EU-People is een groeiende middelgrote uitzendorganisatie voor, door en met mensen.

EU-People is Partnersponsor van Logistieke Webshop van het Jaar

De webshop maakt een onstuitbare groei door als fenomeen waar iedereen op elk moment van de dag kan kopen wat men maar kan bedenken.

Gecertificeerd en goed geregeld

NEN 4400-01

EU-People is een volledig gecertificeerd
bureau.

NBBU

EU-People is lid van de branche-organisatie NBBU.

G-Rekening

EU-People werkt uitsluitend met de G-rekening.