Heftruckchauffeurs

Tegenwoordig wordt de heftruck als intern transportmiddel steeds vaker vervangen door EPT’s. Toch zijn er nog vele bedrijven die met heftrucks werken. Vorklifttrucks zijn er in vele soorten en maten. Daarom is een heftrucker niet automatisch geschikt als heftrucker voor onze relaties. Om goed vast te stellen of een kandidaat geschikt is om voor een specifieke relatie op een specifieke heftruck te gaan rijden heeft EU-People veel kennis in huis. Haar rekruters kennen de vele variabelen en weten daarmee goed vast te stellen of een sollicitant geschikt is voor de openstaande vacature.

Het management van EU-People is ruim ervaren in logistiek en productionele functies. Heeft daadwerkelijk op Hoger Management niveau leiding gegeven aan dergelijke operaties. Hierdoor beschikt EU-People over de specifieke werfkennis en werfkracht!

Voor die relaties die wat langer met ons samen (willen) werken verzorgen we een opleidingsprogramma voor onze heftruckers. Daartoe hebben we de EU-People Academy opgericht.

EU-People biedt u het beste logistiek personeel!

Heftruck chauffeur in actie

Laatste nieuws

Jongeren krijgen vanaf 21 jaar zelfde minimumloon als volwassenen

Jongeren komen vanaf hun 21ste in aanmerking voor een volwaardig loon, nu is dat nog 23 jaar. Het minimumjeugdloon voor mensen tussen de 18 en 21 jaar gaat omhoog.

EU-People zoekt een ervaren Fieldmanager met commerciƫle kwaliteiten

Fieldmanager / Intercedent m/v

EU-People is een groeiende middelgrote uitzendorganisatie voor, door en met mensen.

EU-People is Partnersponsor van Logistieke Webshop van het Jaar

De webshop maakt een onstuitbare groei door als fenomeen waar iedereen op elk moment van de dag kan kopen wat men maar kan bedenken.

Gecertificeerd en goed geregeld

NEN 4400-01

EU-People is een volledig gecertificeerd
bureau.

NBBU

EU-People is lid van de branche-organisatie NBBU.

G-Rekening

EU-People werkt uitsluitend met de G-rekening.