Orderpickers

Er werken veel orderpickers voor EU-People. Zij hebben een aantoonbaar goede opleiding genoten en komen vaak met grootse toekomstplannen voor een kortere of langere termijn naar Nederland om voor u en ons werken. Echter een orderpicker is geen orderpicker! Er zijn zeer veel variabelen die maken dat de ene orderpicker wel bij u past en de andere zeker niet. EU-People kent deze variabelen en vraagt deze op bij haar opdrachtgevers. Dat is een van de redenen van ons succes bij grote relaties!

Onze orderverzamelaars werken graag via EU-People. Waar anders kun je voor een werkgever werken met zulke goede condities werken? Zij belonen dit met een goede arbeidsmoraal en daarmee een hoge productiviteit. Het ziekteverzuim is verwaarloosbaar laag en daarmee de continuïteit voor u als opdrachtgever hoog. Ook zijn zij vaak binnen korte tijd, veelal binnen maximaal 5 kalenderdagen, beschikbaar voor onze relaties.

EU-People borgt dat het juiste Nederlandse salaris betaald wordt. U zult sterke kostenbesparingen gerealiseerd zien als u met EU-People logistiek of productiepersoneel en haar Customer Focus Teams werkt.

Met EU-People werkt het echt!

Orderpickster scant gepickte goederen

EU-People orderpickster aan het werk

Laatste nieuws

Jongeren krijgen vanaf 21 jaar zelfde minimumloon als volwassenen

Jongeren komen vanaf hun 21ste in aanmerking voor een volwaardig loon, nu is dat nog 23 jaar. Het minimumjeugdloon voor mensen tussen de 18 en 21 jaar gaat omhoog.

EU-People zoekt een ervaren Fieldmanager met commerciële kwaliteiten

Fieldmanager / Intercedent m/v

EU-People is een groeiende middelgrote uitzendorganisatie voor, door en met mensen.

EU-People is Partnersponsor van Logistieke Webshop van het Jaar

De webshop maakt een onstuitbare groei door als fenomeen waar iedereen op elk moment van de dag kan kopen wat men maar kan bedenken.

Gecertificeerd en goed geregeld

NEN 4400-01

EU-People is een volledig gecertificeerd
bureau.

NBBU

EU-People is lid van de branche-organisatie NBBU.

G-Rekening

EU-People werkt uitsluitend met de G-rekening.