Reachtruckchauffeurs

Het vinden en aanbieden van een goede reachtruckchauffeur is anno 2017 niet zo eenvoudig meer. Er is veel vraag naar en er zijn er niet zoveel beschikbaar. Toch lukt het ons om de benodigde aantallen reachers uit de markt te halen. Met name de goede reputatie die wij hebben als trusted werkgever is daar debet aan. Onze reachers spreken de Engelse taal en beschikken over de juiste certificaten en ervaring om met uw reachtrucks, heftrucks, EPT’s en andere interne transportmiddelen te werken.

Desgewenst kunnen wij ook bij u, intern, onze Poolse uitzendkrachten conform de bij u geldende regels laten trainen. (Training on the job) Daarbij kan gebruik gemaakt worden van uw eigen opleider of van die van EU-People.

Laatste nieuws

Jongeren krijgen vanaf 21 jaar zelfde minimumloon als volwassenen

Jongeren komen vanaf hun 21ste in aanmerking voor een volwaardig loon, nu is dat nog 23 jaar. Het minimumjeugdloon voor mensen tussen de 18 en 21 jaar gaat omhoog.

EU-People zoekt een ervaren Fieldmanager met commerciële kwaliteiten

Fieldmanager / Intercedent m/v

EU-People is een groeiende middelgrote uitzendorganisatie voor, door en met mensen.

EU-People is Partnersponsor van Logistieke Webshop van het Jaar

De webshop maakt een onstuitbare groei door als fenomeen waar iedereen op elk moment van de dag kan kopen wat men maar kan bedenken.

Gecertificeerd en goed geregeld

NEN 4400-01

EU-People is een volledig gecertificeerd
bureau.

NBBU

EU-People is lid van de branche-organisatie NBBU.

G-Rekening

EU-People werkt uitsluitend met de G-rekening.