Inpakkers, ompakkers, verpakkers

De EU-People verpakkers, inpakkers en ompakkers zijn speciaal geselecteerd vanwege hun vakkennis, hun ervaring in productie en of logistiek of soortgelijk werk in Nederland of daarbuiten, speciaal vereiste diploma”s of certificaten en hun vaardigheid in de Engelse, Duitse en of Nederlandse taal. Van iedere Poolse uitzendkracht is de arbeidshistorie besproken. Waar nodig werden testen uitgevoerd. Onze Poolse uitzendkrachten tekenen voor een minimale periode die gelijk is aan uw aanvraag of voor een periode van 6 maanden met de intentie die te verlengen met een periode die met u afgestemd wordt.

Iedere Poolse uitzendkracht is gedegen voorgelicht over het werken in Nederland, het wettelijke arbeidscontract, het cao loon, de gedragsregels op de werkvloer en in huis, het gebruik van onze auto’s en bussen, et cetera.

Opstarts worden verzorgd door een Fieldmanager die bekend is met uw situatie. In overleg worden de veiligheidsregels ter plaatse toegelicht, idem het gebruik van lockers, kantine, rokersruimte indien noodzakelijk, toilet en andere voorkomende zaken.

Deze service vergroot uw kans op succes op de korte termijn aanzienlijk. Wij blijven onze Poolse uitzendkrachten van nabij begeleiden tijdens de gehele periode van inzet bij u respectievelijk hun verblijf bij EU-People.

EU-People, voor het beste productiepersoneel!

EU-People inpakster heeft supersnel een doos volgepakt.

Eén van onze inpaksters aan het werk.

Laatste nieuws

Jongeren krijgen vanaf 21 jaar zelfde minimumloon als volwassenen

Jongeren komen vanaf hun 21ste in aanmerking voor een volwaardig loon, nu is dat nog 23 jaar. Het minimumjeugdloon voor mensen tussen de 18 en 21 jaar gaat omhoog.

EU-People zoekt een ervaren Fieldmanager met commerciële kwaliteiten

Fieldmanager / Intercedent m/v

EU-People is een groeiende middelgrote uitzendorganisatie voor, door en met mensen.

EU-People is Partnersponsor van Logistieke Webshop van het Jaar

De webshop maakt een onstuitbare groei door als fenomeen waar iedereen op elk moment van de dag kan kopen wat men maar kan bedenken.

Gecertificeerd en goed geregeld

NEN 4400-01

EU-People is een volledig gecertificeerd
bureau.

NBBU

EU-People is lid van de branche-organisatie NBBU.

G-Rekening

EU-People werkt uitsluitend met de G-rekening.