G-rekening, uw verzekering

Een G-rekening is een Geblokkeerde rekening die wordt gebruikt door betrouwbare uitleners van personeel. EU-People is verplicht deze rekening te gebruiken om betalingen te kunnen doen van loonheffingen en BTW aan de Belastingdienst.
Het doel van de G-rekening is het beschermen van u tegen eventuele aansprakelijkheidskwesties als gevolg van de WKA (Wet Keten Aansprakelijkheid) door de Belastingdienst rond loonheffingen.
Bij gebruik van een G-rekening is de kans uiterst minimaal dat de Belastingdienst u door de WKA kan belasten voor niet afgedragen sociale lasten en BTW.

Eis van uw uitzendbureau het gebruik van zo een G-rekening. Het kan u zeer veel ellende, tot een faillissement aan toe, besparen.
Vanzelfsprekend werken wij met deze G-rekening.

Voorkom aansprakelijkheid

Wanneer een Uitzendbureau geen loonheffing betaalt, dan kunt u door de Belastingdienst, als inlener, aansprakelijk gesteld worden voor de niet door haar ontvangen loonheffing. De G-rekening helpt om die aansprakelijkheid te voorkomen.

Op onze factuur wordt een bedrag, 29 procent van de factuurwaarde ex. BTW, apart aangegeven om te betalen op de G-rekening. Dit bedrag is voldoende om u voor de negatieve consequenties te vrijwaren. Vanuit de G-rekening betaald EU-People dan de loonheffingen en BTW aan de Belastingdienst.

EU-People, voor financieel betrouwbare uitzendkracht!

Meer weten? Zie G-rekening

Laatste nieuws

Jongeren krijgen vanaf 21 jaar zelfde minimumloon als volwassenen

Jongeren komen vanaf hun 21ste in aanmerking voor een volwaardig loon, nu is dat nog 23 jaar. Het minimumjeugdloon voor mensen tussen de 18 en 21 jaar gaat omhoog.

EU-People zoekt een ervaren Fieldmanager met commerciële kwaliteiten

Fieldmanager / Intercedent m/v

EU-People is een groeiende middelgrote uitzendorganisatie voor, door en met mensen.

EU-People is Partnersponsor van Logistieke Webshop van het Jaar

De webshop maakt een onstuitbare groei door als fenomeen waar iedereen op elk moment van de dag kan kopen wat men maar kan bedenken.

Gecertificeerd en goed geregeld

NEN 4400-01

EU-People is een volledig gecertificeerd
bureau.

NBBU

EU-People is lid van de branche-organisatie NBBU.

G-Rekening

EU-People maakt gebruik van een gekwalificeerde G-rekening.