Visie & Missie

Onze Visie
Nederland heeft een groeiende behoefte aan flexibele medewerkers. Het aantal beschikbare medewerkers op de Nederlandse arbeidsmarkt neemt snel af door verschillende factoren. Een sterke groei en vergrijzing zijn er maar enkele van. Toch moet werk gedaan worden. EU-People richt zich op het langdurig en deskundig invullen van uw vacatures nu en in de toekomst. Nu ook het aantal beschikbare Poolse flexkrachten afneem komt het op de echte kracht en betrouwbaarheid ven het uitzendbureau aan. Het Double Sided Businessmodel scoort bijzonder hoog in de betrouwbaarheidscores onder onze doelgroep en daarom kiezen vele goede mensen voor ons. Voor u wellicht een extra reden om ook voor ons te kiezen?

Iedere EU-People medewerker doet iedere dag zijn / haar uiterste best om u maximaal tevreden te stellen.

Onze Missie
Continue te behoren tot de beste uitzenders van Nederland. Toonaangevend in de markt, zowel in Nederland als in Polen.

Specialisatie
EU-People zich vanaf dag één van haar bestaan gespecialiseerd in de sectoren Logistiek en Industrie. In het bijzonder de vakgebieden Groothandel, Productie en Food. Deze vakgebieden zijn heel bewust gekozen. Onze vakkennis van deze gebieden borgt dat u steeds het juiste type medewerker krijgt aangeboden perfect passend bij uw type werk.

Uw voordeel:
EU-People lost uw personele uitdaging echt op. U werkt samen met een bedrijf dat met de beste geselecteerde Poolse uitzendkrachten aan uw succes en winstgevendheid werkt!

Kunnen we zaken doen?

Laatste nieuws

Jongeren krijgen vanaf 21 jaar zelfde minimumloon als volwassenen

Jongeren komen vanaf hun 21ste in aanmerking voor een volwaardig loon, nu is dat nog 23 jaar. Het minimumjeugdloon voor mensen tussen de 18 en 21 jaar gaat omhoog.

EU-People zoekt een ervaren Fieldmanager met commerciële kwaliteiten

Fieldmanager / Intercedent m/v

EU-People is een groeiende middelgrote uitzendorganisatie voor, door en met mensen.

EU-People is Partnersponsor van Logistieke Webshop van het Jaar

De webshop maakt een onstuitbare groei door als fenomeen waar iedereen op elk moment van de dag kan kopen wat men maar kan bedenken.

Gecertificeerd en goed geregeld

NEN 4400-01

EU-People is een volledig gecertificeerd
bureau.

NBBU

EU-People is lid van de branche-organisatie NBBU.

G-Rekening

EU-People maakt gebruik van een gekwalificeerde G-rekening.